COMENÇAM AMB LES NOSTRES ACTIVITATS...


HOLA FAMÍLIES!

JA HEM SUPERAT UNA SETMNA MÉS I , ENCARA QUE ENS SEGUEIXIN COSTANT UNA MIQUETA ALGUNS MOMENTS DEL DIA, A POC A POC ENS ANAM FAMILIARITZANT AMB ELS COMPANYS, LES MESTRES I LES ACTIVITATS  I RUTINES QUE SEGUIM CADA DIA.  UNES RUTINES QUE ENTRE ALTRES COSES, SERVEIXEN PER DONAR SEGURETAT ALS INFANTS I PODER ANTICIPAR EL QUÈ VINDRÀ. 

CADA DEMATÍ QUAN ENTRAM, EL PRIMER QUE FEIM ÉS RENTAR MANS I DEIXAR LA MOTXILLA A UNA CADIRA. DESPRÉS PODEN ANAR A JUGAR MENTRE ESPERAM  QUE TOTS ARRIBIN. LLAVORS, ARRACONAM I ANAM A DEIXAR LES MOTXILLES AL CALAIXET.

TORNAM A LA CLASSE I ÉS EL MOMENT DE LA BENVINGUDA. ENS SALUDAM, MIRAM QUI HA VINGUT I QUI NO (PER AIXÒ UTILITZAM LES PEDRES) CANTAM CANÇONS I EXPLICAM QUÈ FAREM.

AQUESTA SETMANA HEM PRESENTAT LA MALETA CONTA - CONTES I ENS ACOMPANYARÀ DURANT TOT EL CURS. D'ELLA PODEN SORTIR , TITELLES, OBJECTES I PERSONATGES FANTÀSTICS QUE ENS AJUDEN A  REPRESENTAR LES HISTÒRIES I DONAR MÉS SENTIT. 

 EL PRIMER CONTE QUE HEM EXPLICAT HA ESTAT  F I N S QUE ENS PUGEUM ABRAÇAR. UNA TENDRA HISTÒRIA DE DOS AMICS, UNA TORTUGA I UN ERIÇÓ, QUE NO ES PODEN ABRAÇAR I PER AIXÒ S'INVENTEN MANERES ALTERNATIVES DE DEMOSTRAR EL SEU AFECTE (A TRAVÉS D'UNA CARTA, DE LA MÚSICA, TIRANT PETONS ...). 

MOLTES DE LES ACTIVITATS QUE HEM FET AL LLARG DE LA SETMNA HAN GIRAT EN TORN A AQUEST CONTE.  

                               A PARTIR DE LES DIFERÈNCIES ENTRE LA TEXRURA D'UNA TORTUGA I UN ERIÇÓ HEM APROFITAT PER TREBALLAR EL TACTE.  PER AIXÒ HEM PREPARAT SAFATES SENSORIALS AMB DIFRENTS ELEMENTS PER PODER MANIPULAR I SENTIR LES DIFERÈNCIES ENTRE ELLS.
HI HAVIA FARINA, LLEGUMS, GELATINA, COTÓ, MAÍS, PAPER DE BIMBOLLES... 


TAMBÉ HEM PINATAT LES PUNXES DE L'ERIÇÓ AMB FORQUETA, HEM PINATT LES PEDRES I ALTRES DIBUIXOS LLIURES.ENCARA NO PODEM FER PSICO AL GIMNÀS PERQUÈ TENIM AQUEST ESPAI OCUPAT. PERÒ NO PER AIXÒ ENS HEM QUEDAT SENSE LA NOSTRA ESTONA DE JOC I MOVIMENT. 

TAMBÉ HEM CONEGUT AL NOSTRE MESTRE DE MÚSICA, EN TONI. ENS HA ENSENYAT ALGUNES CANÇONS, HA DUIT INSTRUMENTS I ENS HEM ACOMIADAT AMB UNA DANSA. 

HA ESTAT MOLT DIVERTIT!


AQUESTA SETMNA HEM ESTAT A LA ZONA DE PATI DEL VAIXELL PIRATA.  I QUAN ENTRAM ARRIBA L'HORA DE BERENAR.
 E L DEMATÍ PASSA VOLANT, PERÒ A VEGADES ENS ENTRA LA SON I TAMBÉ NECESSITAM DESCANSAR... F  I  N  S   AQUÍ EL PETIT RESUM DE LA SETMANA. 

M A R I A    A N T Ò N I AComentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Desembre I El calendari d'Advent

PER CARNAVAL TOT S'HI VAL!