25 N

EL 25 DE NOVEMBRE HA ESTAT UN DIA ASSENYALAT EN EL CALENDARI DEL NOSTRE CENTRE PERQUÈ ES CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL CONRTRA LA VILÈNCIA DE GÈNERE. 

A L'EDUCACIÓ INFANTIL, TREBALLAR AQUEST CONCEPTE EN SÍ ÉS MOLT DIFÍCIL, PER NO DIR QUASI IMPOSSIBE,  PERÒ SÍ HI HA ALTRES FORMES D'ENFOCAR-HO  FENT MÉS ÉMFASI A DETERMINATS VALORS FONAMENTALS PER CONTRIBUIR A LA NO VIOLÈNCIA COM PER EXEMPLE L'AMISTAT, LA VALENTIA, LA CAPACITAT DE DEMANAR AJUDA I COMENÇAR A IDENTIFICAR LES NOSTRES PORS.

I PER ENCETAR TOT AIXÒ, LA MALETA VIATGERA ENS VA DUR UN CONTE MOLT ESPECIAL, UN LLEÓ A DINS.  UNA HISTÒRIA QUE TRACTA SOBRE UN RATOLÍ QUE CREU QUE PER SER PETIT POT SER COMPLICAT A VEGADES I PER AIXÒ HA D'APRENDRE A RUGIR. AVIAT DESCOBRIRÀ  QUE FINS I TOT LA CRIATURA MÉS MENUDA POT TENIR UN LLEÓ A DINS.  AQUESTA DARRERA IDEA ENS VA AGRADAR ESPECIALMENT I  ES VA CONVERTIR EN FIL D'ON ESTIRAR PER COMENÇAR A TREBALLAR AMB ELS INFANTS CERTS VALORS IMPRESCINDIBLES per la nostra societat.  ERA NECESSARI TREURE EL LLÉO QUE TENIM TOTS A DINS I PER AXÒ ENS VAM HAVER DE CARECTERITZAR UNA MICA...


aquestes darreres dues setmnes hem seguit amb les activtats habituals com la psico
els divendres a estimulació del llenguatge ve na maria antònia bonnin amb uns personatges molt simpàtics: na xispeta, el cocodril i el pollet. 


A educació emocional hem escoltat el conte Visca les ungles de colorsun conte molt molt recomenable per ajudar a rompre amb els estereotips masclistes.

i com no podia ser d'altre manera, la sessió ha acabat  pintant-nos les ungles!
 vos deix  l'enllaç per si el voleu tornar a escoltar...


també hem experiementat amb els cítrics: la taronja i la llimona.  la bossa sorpresa ens va dur aquestes dues fruites que amb els ulls tapats havíem d'intentar esbrinar. primer amb el tacte i després amb el gust. imaginar què havia dins, fer hipòtesis, comparar...

el moment de l'experiemtació va ser el mes divertit de tots!!seguim amb el treball del nostre nom. aquesta vegada estampant les fruites sobre la primera lletra de cada un. estan moolt engrescats amb el seu nom i amb el dels seus companys que els serveix per anar coneixent la resta de lletres.
i la propera setmana més...

maria antòniaComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desembre I El calendari d'Advent

La Jaia Corema