SANT JORDI

 EL PASSAT 23 D'ABRIL VA  SER SANT JORDI,UN DIA MOLT ESPECIAL QUE ENS HA DONAT PER A MOLT.

UN CONTE CADA DIA...

AQUESTA SETMANA ELS CONTES HAN ESTAT ELS PROTAGONISTES MÉS QUE MAI.  
DILLUNS VAM ENCETAR LA SETMANA AMB LA LLEGENDA DE SANT JORDI.  la majoria no coneixia la història que, els va encantar i que van poder seguir representant amb els playmobils.

DIMARTS VAM CONTAR UN CONTE BEN DIVERTIT: LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÒ AL CAP.  UN CONTE MOLT XISTÓS  QUE TRACTA D'UNA TALPETA QUE CERCA QUI LI HAVIA FET ALLÒ AL CAP...  FINALMENT VAM ACABAR MENJANT "ALLÒ" I HO VÀREM TROBAR BONÍSSIM!!

DIMECRES VAM REBRE LA VISITA DE N'ALVIN, EL HÀMSTER DE N'ALAN, I VAM APROFITAR POER CONTAR EL CONTE  DE LA HISTÒRIA DEL RATOLÍ PÉREZ

DIJOUS VAM TORNAR A CONTAR EL CONTE DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI PERÒ aquesta vegda AMB FORMAT POP-UP.


I FINALEMENT DIVENDRES, NA MARIA ANTÒNIA BONNIN ENS VA DUR EL CONTE De EL DRAC CLAC-CLAC, QUE TRACTA D'UN DRAC QUE TOT I SER UN PERSONATGE APARENTMENT TEMUT, EN AQUESTA HISTÒRIA PASSA EL CONTRARI.

HEM FET DIFERENTS TIPUS DE ROSES.

PRIMER DE TOT VAM EXPERIMENTAR AMB CARXOFES I  A CONTINUACIÓ LES VAM ESTAMPAR ALS VIDRES DE L'AULA.
UN ALTRE DIA VAM PINTAR AMB MADUIXES UN ALTRE TIPUS DE ROSES.AQUESTA SETMANA ENS HEM DEDICAT MOLT AL NOSTRE PROJECTE SOBRE LES MASCOTES.   ESTAM APRENENT COSES INTERESSENTÍSSIMES COM PER EXEMPLE QUÈ MENGEN, COM NEIXEN, QUÈ NECESSITEN PER VIURE, COM SÓN... 

COM HE DIT ABANS, N'ALAN ENS VA DUR EL SEU HÀMSTER RUS A LA CLASSE. VAM PODER OBSERVAR-LO DURANT TOT EL MATI I APARTIR D'AQUÍ ANAM APRENENT DIFERENTS ASPECTES D'AQUESTA ESPÈCIE.


n´oliver ens va dur una corretja, pienso i ens va expicar algunes coses molt interessnts dels seus cans: en tobi i na linda. 
tot això i el què aneM aprenent  ho podreu veure recopilat  en acabar el projecte a final de curs.

dir-vos que de cada dia s'estan engrescant més amb el tema dels animals i de les mascotes. moltes gràcies  per la vostra col·laboració.  la vostra implicació és molt important i recordau que ens podeu dur material, imatges, objectes, EXPLICAR ALGUNA CURIOSITAT... RELACIONANT AMB LES MASCOTES. 

MARIA ANTÒNIA


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Desembre I El calendari d'Advent

La Jaia Corema