Desembre I El calendari d'Advent


El mes de desembre  ha estat marcat pel Calendari d’Advent. Un calendari molt especial que ens ha servit per aprendre moltes coses, però sobretot per il.lusionar-nos.


A continuació trobareu un petit resum:

- DIA 1: minimón Nadalenc.

Entre tots vam montar un espai simbòlic dins l’aula amb elements nadalencs que ha tengut molt d’èxit.
-Dia 2: ABRAÇADES

A la nostra classe ens estimam molt, i una manera de demostrar-ho és a través d’una bona abraçada. Quan sentim el renou dels picarols, deixam el què estam fent i correm a cercar un amic per fer-li una abraçada.


                                                 


- dia 3: Decorar els vidres
arbres  i bolles de nadal, ninots iflocs de neu, estrelles, pares noel... decoren els nostres vidres.- DIA 4: POSTALS DE NADAL
LA PROPERA PROPOSTA DEL CALENDARI ERA PREPARAR EL QUÈ JA ÉSUNA TRADICIÓ A S'HORT D'ES FASSERS. fer postals de nadal solidaries. moltes gràcies per la vostra col·laborció.- dia 5: decorar els passadissos
aquesta vegada, na jimena va ser l'encarregada d'obrir el sobre.  vam fer un collage per fer les estrelles, i vam pintar les branques que ens vareu dur per fer arbres de nadal. 
- dia 6: poema de nadal
dins cada capsa hi havia amagada una pista  per  descobrir cada vers.
el sol brilla,
el cel és blau.
tot és alegria, la nit de nadal- dia 7: CORONES DE REIS MAGS 
DESPRÉS DE CONTAR EL CONTE D'EN MARTINET TENIA GANES DE FER PIPIM LA NIT DE REIS, VAM FER GRAFISMES FENT UNA CORONA DE REIS MAGS.

- DIA 8: TERANYINA DE LES PARAULES DOLCES
UN DELS OBJECTIUS D'AQUESTA DINÀMICA ÉS TREBALLAR  LA COMUNICACIÓ I PAERTICIPACIÓ,  PERÒ SOBRETOT LA COHESIÓ DE GRUP I AJUDAR A CREAR VNCLES POSITIUS A PARTIR DE L'EXPRESSIÓ D'UNA ARAULA DOLÇA CAP A UN COMPANY: T'ESTIM, SIMPÀTIC, AMIC, GUAPO O GUAPA... VAN SER ALGUNES DE LES PARAULES DOLCES QUE ES VAN DEDICAR. 


- DIA 9: CARTA ALS REIS
LA CARTA QUE HAVÍEM DE FER ERA UNA CARTA PER A TOTA LA CASSE. aIXÒ VOL DIR QUE ALLÒ QUE HAVIEN DE TRIAR  HAVIEN DE SER JOCS PER A TOTS. PRIMER VAM FER  GRUPS DE 4. CADA UN VA TRIAR UNA COSA. lLAVORS, D'AQUESTES 4 COSES NOMÉS PODIA QUEDAR-NE UNA.  ÉS AIXI COM ENTRE TOTS, VAM TRIAR 5 JOCS PER LA CLASSE.  ara veurem què ens arriba... 


-DIA 10: GRAVAM LA FELICITACIÓ DE NADAL
EN GUILLEM, EL NOSTRE DINAMITZADOR ENS VA PORPOSAR FER UN VIDEO QUE SERVIS COM A FELICITACIÓ DE NADAL.  I JA QUE HAVÍEM APRÈS UN POEMA, PER QUÈ NO INCLOURE'L? VA QUEDAR MOOOLT XULA! ENHORAN¡BONA NINS I NINES!!!!- DIA 10:  FER NEU
AQUEST EXPERIMENT ELS VA ENCANTAR. NOMÉS ES NECESSITA BICARBONAT I AIGUA! I EL RESULTAT ÉS SORPRENENT MOLT SEMBLANT A LA NEU DE VERITAT!

-DIA 11: EL PATGE REIAL
ENMIGD'UN CONTE, VAM SENTIR... TOC-TOC! AAAY QUINS NERVIS!!! QUI ERA? EL PATGE REIAL QUE VA ENTRAR A LA NOSTRA CLASSE PER RECOLLIR LA CARTA!!!!


- DIA 12: CINEMA I CRIPETES
VAM Imaginar-nos que estvem a un cinema, I PER AIXÒ NO PODIEN FALTAR LES CRISPETES. 
VAM VEURE 2 CURTMETRATGES: CUERDAS I EL PUENTE
- DIA 13: XOCOLATADA i nadales
QUINA MILLOR MANERA PER ACOMIADAR-NOS QUE AMB UN BON XCOLATA CALENT i un concert!

molts d'anys i bones festes,
salut i amor!

maria antònia
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONEIXENT L'HIVERN...