LA FULLA QUE VOLIA VOLAR...


AQUESTA SETMANA L'HEM COMENÇADA AMB EL CONTE LA FULLA QUE VOLIA VOLAR.  UNA HISTÒRIA D'UN OCELL I UNA FULLA QUE S'AJUDEN MÚTUAMENT PER ACONSEGUIR EL SEU FI.                                                 

APROFITATNT LA TEMÀTICA, HEM PINAT FULLES PER FER UNA GUIRNALDA...
AQUESTA SETMANA HEM TENGUT COM A PROTAGONISTA UN ALIMENT QUE TENIM MOLT PRESENT DINS LES NOSTRES CASES I QUE ÉS IMPRESCINDIBLE PER FER UNA RECEPTA  BEN DOLCETA... ELS BUNYOLS!
 RECEPTA TÍPICA DEL DIA DE LES VERGES que es celebrava el passat dia 21. 

AQUEST ALImENT ÉS LA pa ta ta!
 
PRIMER DE TOT VAM COMENÇAR  DONANT IMPORTÀNCIA A LA PART SENSORIAL VEURE, TOCAR, ENSUMAR...  
de cada vegada anam fent una passeta més enllà, amb l'objectiu de què els infants puguin exterioritzar i expressar  el què senten i els suggereix de manera més fluïda.


dimarts a l'hora de psico vam anar a fer jocs al pati  na margalida a l'hora de valors, ens va venir a contar el conte de els 3 porquets. 

també hem jugat al joc de la bossa sorpresa que consisteix en pensar i fer hipòtesis sobre allò que hi ha amagat  dins la bossa però sense mirar.  només emprant les mans. van sortir moltes possibilitats com per exemple una pedra, una poma, una pilota... i també una patata!! 
 però aquí, endevinar-ho, tot i què suposa una gran recompensa per ells, no és l'objectiu principal; sinó donar ales a la imaginació i expressar diferents possibiltats.

a continuació, hem emprat aquesta patata per fer una estampació! i els resultats han estat uns bunyols que crec que ens han quedat ben bé!!!


un dia molt important d'aquesta setmana ha estat quan hem presentat per primera vegada  el seu nom
una paraula mooolt important i de la que  a partir d'ara en tindran més consideració, fent émfasi en el so inicial de  cada inicial.   aquesta serà la seva lletra  i la que tindrà la clau per anar  descobrint  tota la resta ...divendres vam exercitar la muscultaura de la boca fent pràxies. uns diverits exercicis que ens van fer moure molt la boca. aquesta setmna hem estat al pati de la cuineta

i dins l'aula  seguim jugant i aprenent amb les diferents propostes....


                                                                                                    maria antònia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desembre I El calendari d'Advent

La Jaia Corema